Wednesday, May 1, 2013

Årets största dag över!

Well, årets största dag för vår lilla femåring som fyllde år idag!

Som kvart i sex vaknade och ansåg att han sovit klart och som vi fick tvinga tillbaka honom till sängen igen och säga åt "nu låtsas du sova!" så att vi kunde komma med paketet och sjunga för honom. (Vilken vettig pojke vaknar så tidigt?! SOV för tusan!)

Lyckligast i världen fick han sina paket och öppnade dem snabbare än man hinner blinka. Bytte om till sina presentkläder från favoritmärket Puma (T-shirt, jacka, byxor och keps!) och sen sprang han ut i köket med sin stora låda Lego i högsta hugg och ropade "KOM! Jag vill bygga LEGO!!!!"

Tror det tog 8 timmar med avbrott för att bygga det som var i lådan. Gigantisk bil eller vad man nu ska kalla det från Ninjago. Han hade valt lådan själv så vi visste att han skulle bli glad över att äntligen få den på riktigt.

(Han älskar Lego och bygger allt helt själv med lite hjälp på de bitar som han inte lyckas trycka fast, vissa är riktigt hårda och man får ta i ordentligt! Vi har insett att vi behöver köpa avancerade byggsatser för att han ska tycka att det är riktigt roligt, den här lådan var från 8 år.....)


Sen har det varit "5-åringens dag" med lyxfrukost som han älskar, han fick välja middag och han fick välja vilken tårta det skulle bjudas på när släkten kom!

Mycket Lego har det blivit men lite annat också, fina färglada golfbollar så han ska ha koll på vilka som är hans på träningsområdet, ett nytt fint armbandsur, metspö och tillbehör... Lite pengar kom det också! Allt som en liten 5-åring som "har allt" kan önska sig.







No comments:

Post a Comment